9.05.2012

LÜTFEN KARARINDA ÜREYİN!



PLEASE DO BREED RESPONSIBLY!*

Bazen her şey üst üste gelir. Ben hayatı da anlayışla karşılayan bir insanım. Her çuvalladığında tepesine çökmem ama...

Günün birinde muhakkak size de söylediler. "Her şeyi bilemezsin, her şeyi yapamazsın, hayatta istediğin her şeyi elde edemezsin." Bir kerede tüm gerçeği verebilmiş olmak için yaptılar bunu ve beni bitirdiler. Şimdi tüm dünya tam aksini iddia etmeye vakfetmiş kendini. 


Şimdi bu sıçtığımın bahçesi bildiğini kenara koyup anlamadığı konuda diretenlerle, elindekini itekleyip onlarca öteden kaz görüneni koparmaya koşanlarla, aklının ermediğinden hesap soranlarla doldu.


Siz şimdi bir zamanlar çocuğunuza 'politically correct' olacaksınız diye, o fırtlatıp ortalığa saldığınız gerzekler ömrümüzden ömür çalıyor! İnşallah bir avazda çıkmaz ruhunuz bedenden! 


***


Yalan mı daha kritik bir hata basiretsizlik mi bilemiyorum. Hangisi daha can sıkıcı? Hangisi daha çaresizse o demeli belki. Bu durumda 2, 1'i yeniyor. Ama 1'in de hakkını vermek gerekiyor.


Bir kuple gayretle çözülemeyecek şey yok. Ama o gayret illa ki zul geliyor. Bir hamlede bu denli zorlanıyorsa eğer bir insan bu hayatın yükünü nasıl kaldırabilir? O da işte ancak kendini kandırabilir.





*Lütfen kararında üreyiniz!







Hiç yorum yok: