19.06.2012

Enfes: Beppe @ Moda

Küçük, sıcak, lezzetli...

Çok isteyip de göremediğiniz insanlar var mı? Hani ama böyle uzun uzun göremediğiniz. Hah, bende de tonla var. Ama bazı durumlar daha da talihsiz. Misal biz j'etemle bu durumu o denli kanıksadık ki zorlamaya devam etmek yerine senede iki görüşmeyi ortaladık ve kadere bıraktık. - Kesinlikle işe yarıyor ve daha sık görüşmeyi başarıyorsunuz bu arada. Tavsiye ederim. - Geçtiğimiz hafta ise bir yıl içindeki dördüncü görüşmeyi yaşayarak 2011-2012 dönemini umut vaat eden kategorisine taşıdık. Öyle bir görüşme ki senelerdir göremediği Garfi bile vardı!

Garfi aramızda uzunca kalamasa da biz bu akşamı yemekle taçlandırmak üzere arkadaşı Çiçek'i de alarak Moda'daki Beppe Pizzeria'ya geçtik. İyi ki de geçmişiz!

Küçük bir ama yeterli bir verandaya sahip olan bu kutucuk ama güzel hazırlanmış mekanın uzmanlık alanı pizza. Hamurundan malzemesine her şeyi tam kıvamında. Ama hünerleri bununla da bitmiyor. Her aya özel spesiyal önerileri oluyor. Bununla birlikte her perşembe özel bir menü hazırlıyor ve bu menüyü de önceden mail gruplarında paylaşıyorlar. Rezervasyonla sipariş alınan perşembe gecelerinde her hafta bir başka sürpriz sizi bekliyor. Bir hafta Osmanlı mutfağından ilginç bir tema gelirken bir başkasında ördek spesiyalleriyle karşılaşabilirsiniz. Yalnız vejetaryenseniz sizi yakalaması biraz güç. Ancak size de güzel bir haberimiz var; bu ayki önerilerinin kraliçesi Haziran Salatası kesinlikle denenmeli!

Özetle; yetkin ve candan mekan sahipleri, birbirinden lezzetli seçenekler, özel temalı akşamlar... Ayrıca menü tasarımına da ayrıca bayıldım. İlk fırsatta deneyin, eksik kalmayın derim.

Hiç yorum yok: